Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Tunç’tan Deprem Açıklaması: “Adalet Hizmetlerinde Aksama Yok”

Adalet Bakanlığı Birimlerinde Deprem Sonrası Kontroller Tamamlandı İstanbul’da meydana gelen

Adalet Bakanlığı Birimlerinde Deprem Sonrası Kontroller Tamamlandı

İstanbul’da meydana gelen depremlerin ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Bakan Tunç, Adalet Bakanlığına bağlı tüm hizmet binalarında gerekli kontrollerin yapıldığını belirtti.

“Olumsuz Bir Durum Tespit Edilmedi”

Bakan Tunç, adliyeler, ceza infaz kurumları ve diğer hizmet binalarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını vurgulayarak, “Adliye binalarımızda, ceza infaz kurumlarımızda ve Bakanlığımıza bağlı diğer yapılarda yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir sorun tespit edilmemiştir.” ifadelerini kullandı.

Hizmetlerde Aksamaya Yer Yok

Tunç, açıklamasında adalet hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdüğünü ve ceza infaz kurumlarında güvenliğin eksiksiz şekilde sağlandığını belirtti. Bakan, vatandaşların adalet hizmetlerine erişiminde herhangi bir aksamaya meydan verilmediğini de sözlerine ekledi.

Bakan Tunç’un mesajı şu şekilde:

“İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen depremin ardından Adalet Bakanlığımıza bağlı tüm birimlerde gerekli kontroller yapılmıştır.

Adliye binalarımızda, ceza infaz kurumlarımızda ve Bakanlığımıza bağlı hizmet binalarında olumsuz bir duruma rastlanmamıştır.

Adalet hizmetlerimizin sunumunda kesinti olmayıp ceza infaz kurumlarının güvenliği de eksiksiz şekilde sağlanmaktadır.

Ceza infaz kurumlarında bulunan tutuklu ve hükümlülerinin aileleriyle iletişim kurmaları noktasında gerekli kolaylık gösterilmektedir.

Bir kez daha depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.”